Slagter

I slagterindustrien er der høj efterspørgsel på fagkyndige hænder, der gerne vil tiltræde hurtigst muligt. Vi har en række værktøjer, som gør os i stand til at screene markedet for potentielle slagtere, som kunne være interesseret i jobskift, eller som leder efter en anden stilling, end den de har nu.

Rengøring

Mangler du mandskab til rengøring? Hvad end der er tale om rengøring i erhverv, privat eller i din egen virksomhed, så tilbyder vi også at finde egnede og erfarne kandidater til dette. Rengøring kan udføres af ufaglærte og faglærte. Det afhænger af dine behov, men med vores omfattende netværk inden for branchen, så har vi kendskab til alle typer af rengøringspersonale, og vi kan hurtigt screene markedet for lige præcis dén kandidat, som du står og mangler.

Kranfører

Kosmos rekrutterer dygtige kranførere til dit byggeprojekt. Dette er hvad end du helst vil fastansætte, hyre en kranfører vikar eller prøve vores TRY&HIRE løsning. Vores kranførere er selvstændige, stabile og dygtige til dét de gør, og du vil uanset løsningstype få en kranfører, der udfører et godt stykke arbejde.

Skadeservice

Vi tilbyder også udlejning af mandskab til skadeservice. Her er der tale om alle typer af skadeservice. Vores kandidater er erfarne og selvstændige, og kan sagtens køre ud og varetage selvstændige opgaver ude i marken.

Kosmos Recruitment Agency

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores vikarløsninger, eller vores rekrutteringsproces? Ring direkte på telefon +45 93 30 21 12, og få kyndig vejledning af vores rekrutteringskonsulenter.