COVID-19 HJEMMEPASNING

Tutor og hjemmepasning til de, der mangler en ekstra hånd under hjemsendelse.

Skal du arbejde hjemme fra køkkenbordet blandt børnenes lektielæsning og virtuelle skoleundervisning? Så har du måske brug for vores tutor og hjemmepasnings løsning. Vi tilbyder at finde en erfaren hjemmepasser, som kan hjælpe dig med at underholde og undervise dine børn i de timer, hvor du er nødsaget til at skulle arbejde koncentreret.

Hvad end du skal arbejde hjemmefra - eller fortsat kan møde ind på din arbejdsplads - så vil denne løsning sørge for, at du kan få frie hænder til at løse dine arbejdsopgaver med god samvittighed. Vi sikrer at hjemmepasseren er i stand til at hjælpe børn med lektier og andre opgaver i hjemmet, så længe du har brug for det. Bestem selv antal af timer, tidsrum (normal arbejdstid), og dage på ugen (mandag-fredag).

FORDELENE VED AT VÆLGE VORES REKRUTTERING

- Du vil spare tid, og kan fokusere på dine andre arbejdsopgaver. Og dermed vil du også spare ressourser.
- Du mindsker risikoen for fejlrekruttering. En fejlrekruttering kan koste din virksomhed op til en halv million kroner fra søgningsprocessens start til en eventuel fyring af kandidaten.
- Du er sikret adgang til vores ekspertise og omfattende netværk. Arbejdsløsheden har ikke været så lav siden 2008, og de traditionelle jobopslag tiltrækker meget få (eller ingen) ansøgere. Vi har et veletableret netværk af dygtige arbejdsfolk inden for alle brancher, og vi kan hurtigt screene markedet for de kandidater, som søger lignende stillinger, eller vil være interesseret i jobskift.
- Du er sikret det bedste fagprofessionelle og personlige match. Vi ved at personlighed spiller en afgørende rolle i at etablere de mest velfungerende arbejdsforhold. Man kan være noget så dygtig til sit arbejde, men passer man ikke ind i resten af teamet, så holder samarbejdet ikke i længden. Den problematik kan vi forebygge gennem en rekruttering.
- Kyndig sparring og ubegrænset kontakt til vores rekrutteringsteam. Vores rekrutteringsteam er specialister i at vende enhver sten i deres søgen efter din nye tømrer, og de står til din rådighed fra processens start til opgaven er slut.

COVID-19 VIKAR

Udlejning af vikarer til podning. Intet er vel mere aktuelt i verden lige nu, end mandskab til en ny opstået industri af testcentre landet over. Vi kan skaffe vikarer til akutopstået mangel på testcentre landet over.

Kosmos Recruitment Agency

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores vikarløsninger, eller vores rekrutteringsproces? Ring direkte på telefon 93 30 21 13 12, og få kyndig vejledning af vores rekrutteringskonsulenter.