ELEKTRIKER REKRUTTERING

Få det bedste faglige og menneskelige match.

Vi tilbyder selvfølgelig også rekruttering af elektrikere. Med vores rekrutteringsløsning vil du få en ny medarbejder, der matcher dine professionelle krav, men som også vil besidde de menneskelige kvaliteter, som du foretrækker i din medarbejderstab. Dermed sikres du en stabil og loyal medarbejder, der vil trives i din virksomhed. Hos Kosmos Recruitment Agency har vi en omfattende rekrutteringsproces, som bidrager til at etablere et velfungerende samarbejde mellem dig og din nye elektriker.

FORDELENE VED AT VÆLGE VORES REKRUTTERING

- Du vil spare tid, og kan fokusere på dine andre arbejdsopgaver. Og dermed vil du også spare ressourser.
- Du mindsker risikoen for fejlrekruttering. En fejlrekruttering kan koste din virksomhed op til en halv million kroner fra søgningsprocessens start til en eventuel fyring af kandidaten.
- Du er sikret adgang til vores ekspertise og omfattende netværk. Arbejdsløsheden har ikke været så lav siden 2008, og de traditionelle jobopslag tiltrækker meget få (eller ingen) ansøgere. Vi har et veletableret netværk af dygtige arbejdsfolk inden for alle brancher, og vi kan hurtigt screene markedet for de kandidater, som søger lignende stillinger, eller vil være interesseret i jobskift.
- Du er sikret det bedste fagprofessionelle og personlige match. Vi ved at personlighed spiller en afgørende rolle i at etablere de mest velfungerende arbejdsforhold. Man kan være noget så dygtig til sit arbejde, men passer man ikke ind i resten af teamet, så holder samarbejdet ikke i længden. Den problematik kan vi forebygge gennem en rekruttering.
- Kyndig sparring og ubegrænset kontakt til vores rekrutteringsteam. Vores rekrutteringsteam er specialister i at vende enhver sten i deres søgen efter din nye tømrer, og de står til din rådighed fra processens start til opgaven er slut.

ELEKTRIKER VIKAR

Her hos Kosmos Recruitment Agency udlejer vi elektriker vikarer til bl.a. nybyggeri, renovering, off-shore og industribranchen. Uanset opgavens karakter, så finder vi den elektriker, som har den bedste faglige ekspertise til at løse opgaven.

Kosmos Recruitment Agency

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores vikarløsninger, eller vores rekrutteringsproces? Ring direkte på telefon +45 93 30 21 12, og få kyndig vejledning af vores rekrutteringskonsulenter.