GRØNLAND REKRUTTERING

Rekruttering af arbejdskraft til naturskønne Grønland.

Har du en drøm om at arbejde i Grønland omringet af smuk natur og isbjerge? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kosmos tilbyder rekruttering, headhunting og vikariater til Grønland inden for alle aktuelle brancher.

DESTINATION GRØNLAND

Der er mange fordele ved at arbejde i Grønland. Foruden den smukke natur, så har de også en unik kultur og et helt særligt sammenhold, der sjældent er set andre steder. Vidste du at Grønland faktisk hedder Kalaallit Nunaat på Grønlandsk? Og Grønlandsk er det officielle sprog i Grønland, men der tales også Dansk og Engelsk? Grønlandsk bliver faktisk den dag i dag talt af ca. 30.000 inuitter i Alaska, Canada og Grønland. I Danmark er vi stolte af vores flag - og det er de bestemt også i Grønland. De to flag har nemlig en delt symbolik. Det Grønlandske flag kaldes Erfalasorput, oversat til ``vores flag`` på Dansk. Flaget har to horisontale bånd, hvoraf toppen er hvid og bunden er rød. Der er placeret en cirkel en anelse til venstre for midten. Den øverste del af cirklen er rød, og den nederste del er hvid. Cirklen i midten repræsenterer solnedgangen henover iskappen, og farverne matcher det danske flag, Dannebrog.

Din foretrukne samarbejdspartner.

Som rekrutteringsbureau arbejder vi med at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem optimering af kapacitet og opkvalificering af potentielle medarbejdere. Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Kosmos Recruitment Agency.

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmelse opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om dine muligheder for at arbejde I Grønland? Ring direkte på telefon +45 93 30 21 12, og få kyndig vejledning af vores konsulenter.