INTERVIEW MED REKRUTTERINGSKONSULENT

Frederik Landtved – Rekrutteringskonsulent hos Kosmos Recruitment Agency

Læs med og find inspiration til hvis du selv søger stillinger inden for rekrutteringsbranchen, og få et unikt indblik i de konkrete arbejdsopgaver fra én, der selv arbejder som rekrutteringskonsulent. 

Hvad er din baggrund, og hvordan blev du rekrutteringskonsulent hos Kosmos?

Jeg har en uddannelsesmæssigbaggrund inden for markedsføring, erhvervsøkonomi og ledelse.

Efter mange år med arbejdsopgaver inden for det administrative, driftsoptimering, udvikling og implementering af HR-aktiviteter og processer, var jeg kommet til et sted i livet, hvor jeg mente at jeg ville arbejde med det, jeg brænder mest for, nemlig rekruttering.

Kosmos Recruitment Agency fangede min interesse for nogle år siden, og da jeg blev kontaktet af dem, med henblik på en ansættelse, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var det jeg skulle nu. Det var en hurtig og effektiv proces, og jeg ser frem til mange gode år hos Kosmos.

Hvilke arbejdsopgaver varetager en rekrutteringskonsulent i dagligdagen?

En af mine fornemmeste opgaver i jobbet som rekrutteringskonsulent, er at matche de rette kandidater med vores kunder. Jeg varetager hele rekrutteringsprocessen fra A til Z og sørger for at vores kunder, samt kandidater, får et godt onboarding forløb.

Udover rekruttering af kandidater, er det også vigtigt for os, at vi kan rådgive og vejlede vores kunder om, hvad der er af dygtige kandidater på markedet, men også at give dem et realistisk billede af, hvad der er muligt. I rekrutteringsprocessen er der mange parametre, der skal gå op i en højere enhed, og her er vi dygtige til at vejlede vores kunder om, hvad der er realistisk, og nogle gange rådgive dem om, at en anden type kandidat, måske kan besætte den position, endnu bedre end hvad de selv havde tænkt.

Hvad kan du bedst lide ved at være rekrutteringskonsulent?

Det bedste ved mit arbejde er, at jeg har en stor berøringsflade. Jeg opnår størst succes i mit arbejdsliv ved at skabe relationer, begejstring, positivitet og engagement. Disse egenskaber kan jeg sætte i spil hver dag, da mit arbejde går mest ud på at skabe relationer med kandidater og virksomheder, begejstring hos kunderne og derigennem vise positivitet og engagement for at vi løser deres problemstilling.

“En af mine fornemmeste opgaver i jobbet som rekrutteringskonsulent,
er at matche de rette kandidater med vores kunder”.

Frederik Landtved

Rekrutteringskonsulent – Kosmos Recruitment Agency

Hvilke af dine kompetencer, anvender du mest i din stilling?

Nogle af de kompetencer jeg anvender mest er, at jeg har en bred erhvervserfaring og har fingeren på pulsen i mange brancher. Derudover er mine personlige kompetencer, som at være struktureret, kvalitetsbevidst, resultatorienteret og serviceminded, noget af det jeg bruger meget. Derudover er jeg lyttende, forstående og er vant til at sætte mig ind i komplekse problemstillinger og derigennem finde en løsning.

Hvad laver du i løbet af en typisk dag?

Der er ikke en typisk hverdag – Der sker hele tiden ting man skal forholde sig til. Du har med mennesker at gøre, så man er ikke selv herrer over, hvordan de agerer. Det er derfor også vigtigt at man kan være omstillingsparat, da der er en masse udefrakommende faktorer der spiller ind.

Men hvis jeg skal beskrive en typisk hverdag, så går det meget på, at rådgive og vejlede nuværende og potentielle kunder om kandidater, finde de rette kandidater og gennemføre vores rekrutteringsproces, som i sidste ende skal give et godt resultat.

Hvad er dine primære arbejdsopgaver?

Mine typiske arbejdsopgaver kan være; search, sourcing, screening, interview, jobtilbud, feedback til kunder og kandidater, udformning af stillingsopslag og salgsmateriale, annoncering, kundemøder og HR-administrative opgaver.

Hvad er det mest udfordrende/spændende, ved at være rekrutteringskonsulent?

Det mest udfordrende og spændende ved stillingen som rekrutteringskonsulent, er at identificere hvad kunderne efterspørger og derigennem komme tættere på, hvad det er for en profil de ønsker. Mange af vores kunder har ved opstartsmødet en idé om hvordan den kommende kollega skal være, men når vi vejleder og rådgiver dem om mulighederne, ender de tit op med en anden kandidat.

Har du nogle gode råd til kandidater, som ønsker at arbejde som rekrutteringskonsulent?

Det vigtigste er deres personlighed, evnen til at væres omstillingsparat og kompetencerne til at kunne sætte sig ind i nye komplekse problemstillinger, brancher og fagområde. Man skal være forberedt på en stejl læringskurve og at man kan blive sat i situationer, hvor det kræves at der er meget benarbejde, inden at man helt forstår kompleksiteten. Derudover kræver det at man kan sætte sig ind i hvad kunderne efterspørger, og rådgive samt vejlede dem igennem hele processen.

Hvad kan du godt lide ved Kosmos, og hvordan adskiller Kosmos sig fra andre rekrutteringsvirksomheder?

Kosmos Recruitment Agency er i gang med en rejse som jeg skal være end del af. Jeg har fået lov til at sidde med hele rekrutteringspaletten og ikke blot sidde med enkelte elementer i rekrutteringsprocessen. Det er vigtigt for mig, at jeg er i konstant udvikling og får fingrene på kogepladen i flest mulige situationer.

Det der adskiller os fra andre rekrutteringsbureauer, er evnen til at pleje vores kunder og kandidater som om, at vi har haft mange års samarbejde. Uanset hvilken størrelse rekrutteringsopgaver der kommer ind, varetager vi den super professionelt hver gang, og der er ikke en opgave der er for stor eller lille til os. Derudover bruger vi vores kæmpe netværk, både virksomheder og kandidater, til at løse alle vores opgaver. Vi sparrer meget med vores netværk, og derigennem finder vi de bedste løsninger til vores kunder. Endvidere oplever vores kunder og kandidater en stor fleksibilitet hos os. Vi er til rådighed næsten alle timer i døgnet og sørger for at alle har hvad de skal bruge.