MURER REKRUTTERING

Rekruttering af murer sikrer det bedste faglige og personlige match.

Vælg vores rekrutteringsløsning, hvis du gerne vil sikre dig, at din nye murer matcher din virksomheds professionelle værdier på et fagligt og menneskeligt plan. Ved valg af rekruttering vil vi varetage alle trin i ansættelsesprocessen, og du vil derfor få frie hænder til at fokusere på andre arbejdsopgaver. Vores rekrutteringsproces gør at vi vil få et helhedsbillede af din virksomheds behov, samt de menneskelige kvaliteter, som du gerne vil have at din nye murer besidder. Vi ved af erfaring at menneskelige kvaliteter spiller en stor rolle i at etablere et stabilt, loyalt og velfungerende samarbejde mellem dig og nye medarbejdere. Kosmos Recruitment Agency er specialister i rekruttering inden for bygge- og anlægsbranchen, og med vores rekrutteringsløsning vil du få et succesfuldt samarbejde med en murer, der passer ind i lige præcis din virksomhed.

FORDELENE VED AT VÆLGE VORES REKRUTTERING

- Du vil spare tid, og kan fokusere på dine andre arbejdsopgaver. Og dermed vil du også spare ressourser.
- Du mindsker risikoen for fejlrekruttering. En fejlrekruttering kan koste din virksomhed op til en halv million kroner fra søgningsprocessens start til en eventuel fyring af kandidaten.
- Du er sikret adgang til vores ekspertise og omfattende netværk. Arbejdsløsheden har ikke været så lav siden 2008, og de traditionelle jobopslag tiltrækker meget få (eller ingen) ansøgere. Vi har et veletableret netværk af dygtige arbejdsfolk inden for alle brancher, og vi kan hurtigt screene markedet for de kandidater, som søger lignende stillinger, eller vil være interesseret i jobskift.
- Du er sikret det bedste fagprofessionelle og personlige match. Vi ved at personlighed spiller en afgørende rolle i at etablere de mest velfungerende arbejdsforhold. Man kan være noget så dygtig til sit arbejde, men passer man ikke ind i resten af teamet, så holder samarbejdet ikke i længden. Den problematik kan vi forebygge gennem en rekruttering.
- Kyndig sparring og ubegrænset kontakt til vores rekrutteringsteam. Vores rekrutteringsteam er specialister i at vende enhver sten i deres søgen efter din nye tømrer, og de står til din rådighed fra processens start til opgaven er slut.

MURER VIKAR

Levering af murere med den faglighed, du står og mangler. Vores murer vikarer er med til at sikre dig større fleksibilitet i dit mandskab, og gør dig i stand til at varetage større opgaver med kort varsel. Vores murere kan håndtere simple, såvel som mere kompliceret projekter - og du er sikret en altid professionel håndtering af alle typer af opgaver fra vores murer vikarer.

Kosmos Recruitment Agency

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores vikarløsninger, eller vores rekrutteringsproces? Ring direkte på telefon +45 93 30 21 12, og få kyndig vejledning af vores rekrutteringskonsulenter.