Storyline

Et nytænkende rekrutteringsbureau.

Velkommen til Kosmos Recruitment Agency. Mit navn er Samir Tabib, og jeg er stifter af Kosmos. Tilbage i 2018 havde jeg et brændende ønske om at udvikle et rekrutteringsbureau, der værdsatte samarbejdspartnere på lige fod med de kandidater, som hyres. I dag er mit ønske ikke længere et luftkastel, men en reel virksomhed i rivende udvikling.

Jeg startede med at tilbyde konsulentydelser inden for HR- og personaleløsninger, hvilket fortsat er vores primære fokus, og vi varetager nu alle løsninger inden for rekruttering, headhunting og vikariater.

Siden opstarten i 2018 har vi undergået en stor udvikling, men værdierne hos Kosmos er stadig de samme. Vores løsninger leveres med omtanke, personlighed og professionalisme. Hos Kosmos er vi kompromisløse, men vi prioriterer vores samarbejdspartneres og kandidaters velfærd højt, da det er vores fornemmeste opgave at sikre velfungerende arbejdsforhold. Trods et simpelt koncept, så gør vi noget rigtigt, da vi gang på gang får positiv feedback fra både kunder og kandidater. Og det er i særdeleshed vores unikke kundeservice, der gør en forskel for vores samarbejdspartnere, da vi sætter en ære i at behandle virksomheder og kandidater med værdighed.


Løsninger med fokus på gennemskuelighed og menneskelighed.

Nøgleordene hos Kosmos er forretningsforståelse, brancheindsigt og ikke mindst mennesker. Alle vores løsninger er skræddersyet dine behov, og giver dig en bedre forståelse for, og indsigt i, processens faser. Du får tilknyttet en fast konsulent, der vil være din sparringspartner gennem hele vores samarbejde. Det betyder også at din konsulent er ekspert i din virksomhed og jeres behov, og derfor kan guide dig bedst frem til de løsninger, som er relevante for dig. Når vi skal udvælge og vurdere kandidater, så er det også én og samme konsulent, der leder alle samtaler og tests.

Den eneste mission vi har er at være den bedste samarbejdspartner. Både i processen og i resultater. Når vi har afdækket dine udfordringer og behov, så er vi hurtige til at komme fra start og i mål. Kender vi din virksomhed, des bedre kan vi give dig konstruktiv sparring. Det, du har brug for, er ikke nødvendigvis det samme, som det du tror, du har brug for. Gennem en tæt kontakt til dig, kan vi byde ind med spørgsmål, anbefalinger og inspiration, som alt sammen kan bidrage til positiv udvikling i din virksomhed – også for det enkelte menneske. Vi ved, grundet vores resultater, at den tætte personlige kontakt i sidste ende også giver en høj succesrate.


En flad organisation giver personlighed.

Kosmos er opbygget efter en flad virksomhedsmodel, og det betyder at vores interne samarbejde er stærkt og gennemsigtigt. Det giver dig én indgang til alle løsninger, samt et effektivt og personligt set-up, hvor vi hurtigt og nemt kan få flere af vores konsulenter ind i opgaven, og dermed også flere hjerner og hænder til at løse din opgave.

Med dig hele vejen

Vi er kendetegnet ved at vi går hele vejen for vores samarbejdspartnere, og gør vores arbejde implementeres rigtigt og skaber optimal værdi for dig.

Kvalitet i højsæde

De enkelte konsulenter har specialiseret kendskab til og erfaring inden for forskellige branche områder, baseret på høj faglighed med mange års erfaring.

Erfarne konsulenter

Strategisk rekruttering er en målrettet metode til at sikre din virksomhed direkte adgang til relevante profiler med udgangspunkt i virksomhedens situation.

Strategisk proces

Vores team har mange års erfaring samt branche indsigt som er nøje udvalgt til at udarbejde den bedst mulige strategiske process for dit projekt.

Danmark

Mød dine kommende samarbejdspartnere

image

Noah St. Clair

Regional director
Noah St. Clair
n@kosmos.dk
+45 93 30 93 38
image

Per Juul Ulrich

CFO
image

Tristan Schuppenhauer

Consultant
Tristan Schuppenhauer
ts@kosmos.dk
+45 53 51 52 17
image

Emil Baunehøj

Consultant
Emil Baunehøj
ec@kosmos.dk
+45 53 58 01 67
image

Benjamin Ólafur Andrésson

Consultant
Benjamin Ólafur Andrésson
bo@kosmos.dk
+45 53 58 58 72
image

Camilla E. S. Nørregaard

PR & kommunikation
Camilla E. S. Nørregaard
cea@kosmos.dk
image

Magnus Nordtop Nielsen

Consultant
Magnus Nordtop Nielsen
mn@kosmos.dk
+45 53 51 58 19
image

Arthur Jensen

Seacher
Arthur Jensen
aj@kosmos.dk
+45 53 58 12 95

Grønland

Mød dine kommende samarbejdspartnere

image

Aputsiaq Junge Dalager

Consultant
Aputsiaq Junge Dalager
ad.job-suli@kosmos.dk
+299 22 28 15
image

Dennis Knudsen

Consultant
Dennis Knudsen
dk.job-suli@kosmos.dk
+299 26 67 57

Bag om Kosmos Recruitment Agency

Kaos og Kosmos er to modsatrettede tilstande, hvor kaos betegner uorden og kosmos betegner orden.Vi balancerer alle på sin vis på en knivsæg mellem de to tilstande gennem livet, hvor målet er at opretholde orden (kosmos) i tilværelsen. Den tanke har vi overført til arbejdsmarkedet, hvor virksomheder i perioder kan mangle arbejdskraft, og dermed opleve en form for kaos, og hvor de mangler hjælp til at genoprette orden.
Vi har derfor valgt at kalde os for Kosmos (Recruitment Agency). Navnet betegner helt simpelt dét, at vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere at hjælpe med at genoprette orden. Det betyder at vi f.eks. kan træde til og hjælpe dem med at finde den arbejdskraft, de skulle stå og mangle, sådan at de kan fortsætte med at drive deres virksomhed, og løse de arbejdsopgaver, de har foran dem. Vores mål er altså at hjælpe virksomheder med at genoprette balance i de situationer, hvor frafald/mangel af arbejdskraft har negativ indvirkning på deres mulighed for at løse deres arbejdsopgaver. Vores virksomhedspolitikker tager også udgangspunkt i kosmos, da betegnelsen samtidig omfavner vores værdier om: ordentlighed, arbejdshed, pålidelighed og omhu. Ordenlighed er vores holdepunkt i den daglige drift. Vores service indebærer ikke blot levering til tiden, eller overholdelse af diverse deadlines. Den indebærer også at vi i vores arbejde altid er forudseende. Det er altafgørende, at vi følger arbejdsmarkedets udvikling tæt, for at vi kan planlægge hvordan vi bedst muligt løser vores opgaver ud fra den tid, vi står i. Selvom vi ikke kan spå om fremtiden, så kan vi stadig vurdere hvilke scenarier, der er sandsynlige, og dermed forberede os bedst muligt på håndteringen af de forekommende begivenheder - også når de ikke går som forventet. Efter hver løst opgave, har vi erhvervet os mere erfaring, og med den erfaring i rygsækken, er vi nu mestre i at planlægge hændelsesforløb. Og det gør os til specialister i at finde de bedste kandidater til lige netop din virksomhed! Omhu handler for os om at vores arbejde altid er omhyggeligt udført. Det betyder at vi ikke træffer forhastede beslutninger, og at vi hellere vil være sikre i vores sag, før vi afslutter en opgave. Kosmos sørger altid for at lægge en plan for hvordan en opgave løses bedst, og vi prioriterer at tingene sker som planlagt, da fejl typisk opstår, når der træffes forhastede beslutninger, uden omtanke for det store billede.

LYST TIL AT SAMARBEJDE?

Skal vi ringe dig op?