Om Os

OM OS

Kosmos ApS er et fleksibelt og leveringsdygtigt vikarbureau med vikarer inden for mange forskellige brancher og fagområder. Som kunde hos Kosmos ApS kan du bestille vikarer fra dag til dag. Har du jævnligt brug for en vikar, vil vi i videst muligt omfang sende den samme vikar hver gang.

Med vores 24 timers døgnvagt, 365 dage om året, opnår vi høj tilgængelighed og leveringssikkerhed, som er med til at sikre den fleksibilitet og kvalitet, som vores kunder kender os for og værdsætter.

Ring til os på tlf.: +45 93 30 93 38 eller send en e-mail til info@kosmos.dk og hør om netop din virksomheds muligheder.

More

Vi ved selv, hvordan behovet for arbejdskraft kan variere, og vi er derfor med jer hele vejen, når nogle perioder kræver flere ressourcer end andre. Med vores 24-timers døgnvagt, kan vi garantere en høj tilgængelighed og leveringssikkerhed, som er med til at sikre den rette fleksibilitet og kvalitet, som vores kunder kender os for og værdsætter.

Når I vælger en vikarløsning fra Kosmos, er i sikret mod uforudsete lønudgifter. Kosmos administrerer hele processen og det frigiver tid og giver jer ro til at fokusere på det, der er vigtigt og skaber værdi.

Det er vigtigt for os, at samarbejdet mellem vores kunder og vores medarbejdere er optimalt og effektivt. Vi tænker og favner bredt for at kunne tilbyde den bedste løsning til dig.

Kosmos tilbyder også en effektiv rekruttering af medarbejdere. Vi har flere indgangsvinkler til rekruttering, så vi kan finde den bedste løsning for lige netop jer.

Denne løsning den mest populære blandt vores kunder. Her er der en større succesrate for at finde den rette medarbejder og undgå fejlansættelser.

Når i vælger try & hire løsningen, så vælger i, at medarbejderen arbejder som vikar for jeg de første 3 måneder. Opnår i et tilfredsstillende samarbejde vil vikaren herefter overgå til jeres virksomhed.