REKRUTTERING UAE

Rekruttering af rejsemontør, byggeleder eller mandskab til off-shore projekter.

Kosmos Recruitment Agency rekrutterer kompetente, selvstændige og rejselystne kandidater til jobmuligheder i The United Arab Emirates (UAE). Hvad end der er tale om byggeledere, rejsemontører eller mandskab til off-shore projekter, så har vi netværket til at finde den rette kandidat til jobbet. Vores kandidater er særligt interesseret i den unikke mulighed for at arbejde uden for Danmark, og de er derfor klar på at tage afsted hurtigst muligt. Lad os varetage opgaven fra start til slut og find tryghed i at vi rekrutterer en kandidat, der både matcher dine fagprofessionelle og menneskelige værdier.

Skræddersyet løsninger, der bygger broer mellem forskelligheder

Kosmos Recruitment Agency har et suverænt team af konsulenter, hvis væsentligste opgave er at give dig en personlig og nærværende service. Vi tænker anderledes end andre rekrutteringsbureauer, der ofte prioriterer kvantitet frem for kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og når du lærer os at kende, vil du opleve at vi anerkender forskelligheder - og derfor aldrig leverer standardløsninger. Hverken mennesker eller virksomheder er ens, og vores løsninger er af den grund altid skræddersyet dine enkeltstående behov.

Din foretrukne samarbejdspartner.

Som rekrutteringsbureau arbejder vi med at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem optimering af kapacitet og opkvalificering af potentielle medarbejdere. Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Kosmos Recruitment Agency.

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmelse opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Vil du høre mere?

Lad os have en uforpligtende snak. Ring direkte på telefon +45 93 30 21 12 eller udfyld kontaktformularen neden for.