TØMRER REKRUTTERING

Rekruttering af fagkyndige tømrere.

Kosmos Recruitment Agency er et rekrutterings- og bemandingsbureau, der rekrutterer professionelle, dygtige og selvstændige tømrere til virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi har et stærkt netværk af tømrere over hele landet, og leverer faglige eksperter uanset hvilket projekt, der er tale om. Så står du og søger en uddannet eller ufaglært tømrer, så led ikke længere. Vi varetager alt inden for vikariater, rekruttering og headhunting af de mest kompetente tømrere i branchen. Uanset opgavens karakter, har vores tømrere den faglige ekspertise, du står og mangler.

FORDELENE VED AT VÆLGE VORES REKRUTTERING

- Du vil spare tid, og kan fokusere på dine andre arbejdsopgaver. Og dermed vil du også spare ressourser.
- Du mindsker risikoen for fejlrekruttering. En fejlrekruttering kan koste din virksomhed op til en halv million kroner fra søgningsprocessens start til en eventuel fyring af kandidaten.
- Du er sikret adgang til vores ekspertise og omfattende netværk. Arbejdsløsheden har ikke været så lav siden 2008, og de traditionelle jobopslag tiltrækker meget få (eller ingen) ansøgere. Vi har et veletableret netværk af dygtige kandidater inden for alle brancher, og vi kan hurtigt screene markedet for netop de kandidater, som søger lignende stillinger, eller vil være interesseret i jobskift.
- Du er sikret det bedste fagprofessionelle og personlige match. Vi ved at personlighed spiller en afgørende rolle i at etablere de mest velfungerende arbejdsforhold. Man kan være noget så dygtig til sit arbejde, men passer man ikke ind i resten af teamet, så holder samarbejdet ikke i længden. Den problematik kan vi forebygge gennem en rekruttering.
- Kyndig sparring og ubegrænset kontakt til vores rekrutteringsteam. Vores rekrutteringsteam er specialister i at vende enhver sten i deres søgen efter din nye tømrer, og de står til din rådighed fra processens start til opgaven er slut.

TØMRER VIKAR

Kosmos leverer også tømrer vikarer til bygge- og anlægsbranchen. Hvad end I vælger vores rekrutteringsløsning, eller hellere vil gå med vikariater, så leverer vi top-kvalificerede tømrere til hele landet. Så står du og skal dække dit periodevise behov for hjælp i belastningsperioder, eller har du brug for fagkyndige hænder til større projekter, så står vi klar til at løse dit bemandingsproblem.

Kosmos Recruitment Agency

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så skaber vi merværdi for dig ved at finde det bedste fagprofessionelle og personlige match mellem din virksomhed og kandidater.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores vikarløsninger, eller vores rekrutteringsproces? Ring direkte på telefon +45 93 30 21 12, og få kyndig vejledning af vores rekrutteringskonsulenter.