UDENLANDSK ARBEJDSKRAFT

Rekruttering af udlandsk arbejdskraft sikrer det bedste faglige og personlige match.

Kosmos Recruitment Agency leverer kompetent udenlandsk arbejdskraft inden for mange forskellige brancher. Vi formidler gerne et samarbejde mellem dig og vores udenlandske kandidater, og hjælper med at sørge for at alt det administrative følger alle danske regelsæt. Der er ingen grund til gøre det mere besværligt end det er. Med vores ekspertise vil du få udenlandske kandidater, der er selvstændige, fagkyndige og stabile, og som gerne træder til periodevist, eller under længere projekter.

FORDELENE VED AT VÆLGE VORES REKRUTTERING

- Du vil spare tid, og kan fokusere på dine andre arbejdsopgaver. Og dermed vil du også spare ressourser.
- Du mindsker risikoen for fejlrekruttering. En fejlrekruttering kan koste din virksomhed op til en halv million kroner fra søgningsprocessens start til en eventuel fyring af kandidaten.
- Du er sikret adgang til vores ekspertise og omfattende netværk. Arbejdsløsheden har ikke været så lav siden 2008, og de traditionelle jobopslag tiltrækker meget få (eller ingen) ansøgere. Vi har et veletableret netværk af dygtige arbejdsfolk inden for alle brancher, og vi kan hurtigt screene markedet for de kandidater, som søger lignende stillinger, eller vil være interesseret i jobskift.
- Du er sikret det bedste fagprofessionelle og personlige match. Vi ved at personlighed spiller en afgørende rolle i at etablere de mest velfungerende arbejdsforhold. Man kan være noget så dygtig til sit arbejde, men passer man ikke ind i resten af teamet, så holder samarbejdet ikke i længden. Den problematik kan vi forebygge gennem en rekruttering.
- Kyndig sparring og ubegrænset kontakt til vores rekrutteringsteam. Vores rekrutteringsteam er specialister i at vende enhver sten i deres søgen efter din nye tømrer, og de står til din rådighed fra processens start til opgaven er slut.

Din foretrukne samarbejdspartner.

Som rekrutteringsbureau arbejder vi med at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem optimering af kapacitet og opkvalificering af potentielle medarbejdere. Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Kosmos Recruitment Agency

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmelse opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores løsninger inden for udenlandsk arbejdskraft? Ring direkte på telefon +45 93 30 21 12, og få kyndig vejledning af vores konsulenter.