REKRUTTERING - HEADHUNTING - VIKARIATER

Kosmos tilbyder dig en nemmere måde at finde arbejdskraft

Med vores rekrutteringsproces, er du sikret at dine behov og kriterier bliver mødt og sat i fokus, i jagten på den helt rigtige medarbejder til din virksomhed.

Afdækning af dine kriterier

Vi sørger for en dybdegående analyse for at afdække dine behov.

Reference indhentning

Vi indhenter referencer for et bredt udvalg af kandidater der matcher opgaven.

Annoncer på div. platforme

Vi håndterer annoncering via et bredt netværk af diverse kanaler og platforme.

Gennemgang

Vi gennemgår alle seriøse henvendelser og fremhæver de bedste aspekter.

Afholdelse af 1. og 2. samtale

Vi eksekverer hhv. 1. og 2. samtale med de udvalgte kandidater til opgaven.

Afslag og ansættelse

Vi håndterer løbende afslag og ansættelser når den rette kandidat er fundet.

Få hjælp til at hyre de rette kandidater

Det kan være en tidskrævende og dyr proces at finde den helt rigtige kandidat til din virksomhed. Men vidste du at det kan koste dig op til en halv million danske kroner, at ansætte den forkerte? Derfor er det en klar fordel at få hjælp til at rekruttere nye medarbejdere til din virksomhed. Undgå omkostningsrige faldgruber i processen ved at indgå et samarbejde med Kosmos Recruitment Agency. Vi er eksperter og har alle redskaberne til at gøre processen så gnidningsfri som overhovedet mulig. Det vil i sidste ende spare dig en masse tid og ressourser, samtidig med at du kan varetage dine andre arbejdsopgaver som før. Anvend din tid fornuftigt og lad os varetage opgaven med at finde din nye medarbejder.

Kosmos kender allerede din nye medarbejder

Vi arbejder ud fra en rekrutteringsmodel med 10 trin, hvor vi analyserer kandidaterne ud fra dine kriterier. Dermed sikrer vi at kandidaten både passer til jobbet, men også til din virksomhed.

Lad os finde din vikar

Vi tilbyder vikariater uanset årsag og længde på arbejdsperiode, og vores aftaler er altid skræddersyet til dine specifikke behov. Ønsker du nye eller supplerende kompetencer, mere fleksibilitet i din medarbejderstab eller hjælp under orlov, sygdom, ferie m.m., så finder vi sammen frem til den løsning, der fungerer bedst for dig. For at kunne skræddersy den perfekte aftale, til netop din virksomheds behov, så sender vi, efter aftale, en af vores konsulenter ud til dig, da første skridt er at afdække, hvilken løsning der dækker dine behov bedst muligt. Dine kriterier noteres i vores system, og du vil derefter modtage en bekræftelse af aftalen på mail. Når aftalen er underskrevet, går vores konsulenter straks i gang med at finde den bedste vikar til dig.

En nem måde at nyde søgningsprocessen på

Vi tror på, at det skal være nemt at kunne finde fleksibel arbejdskraft. Vi ved at din tid er værdifuld, og at søgningen efter nye medarbejdere derfor skal være din tid værd. Kosmos gør det nemmere for dig at finde den rette arbejdskraft, så du ikke spilder tid og penge på løsninger, der ikke fungerer. Målet for os, er at gøre din søgen efter vikarer så nem og behagelig som muligt, så du hurtigere kan vende tilbage til det du brænder for. Lad os overtage processen, og fjerne den stress, der er ved at sidde med det selv. På den måde kan du trygt nyde at opgaven bliver løst af specialister indenfor branchen.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

LYST TIL AT SAMARBEJDE?

Skal vi ringe dig op?