REKRUTTERING - HEADHUNTING - VIKARIATER

Kosmos tilbyder dig en nemmere måde at finde arbejdskraft

Med vores rekrutteringsproces, er du sikret at dine behov og kriterier bliver mødt og sat i fokus, i jagten på den helt rigtige medarbejder til din virksomhed.

Afdækning af dine kriterier

Vi sørger for en dybdegående analyse for at afdække dine behov.

Reference indhentning

Vi indhenter referencer for et bredt udvalg af kandidater der matcher opgaven.

Annoncer på div. platforme

Vi håndterer annoncering via et bredt netværk af diverse kanaler og platforme.

Gennemgang

Vi gennemgår alle seriøse henvendelser og fremhæver de bedste aspekter.

Afholdelse af 1. og 2. samtale

Vi eksekverer hhv. 1. og 2. samtale med de udvalgte kandidater til opgaven.

Afslag og ansættelse

Vi håndterer løbende afslag og ansættelser når den rette kandidat er fundet.

Få hjælp til at hyre de rette kandidater

At rekruttere eller headhunte den helt rigtige kandidat, er en tidskrævende proces, og det kræver at man har et godt kendskab til, og indsigt i, det moderne arbejdsmarked. Samtidig kan virksomheder hurtigt brænde penge af, ved at fejlrekruttere, og derfor overtager flere og flere rekrutteringsbureaer, som Kosmos, ansættelsesprocessen hos virksomheder, der søger nye medarbejdere. Kosmos er specialister i rekruttering og headhunting, og vi tilbyder dig muligheden for at bruge din værdifulde tid fornuftigt. Har du ikke erfaring med rekruttering, så kan du hurtigt få brugt en masse unødige ressourcer, på at finde og ansætte nye folk. Det handler ikke kun om at finde de rette kvalifikationer, men om at finde en kandidat, der passer ind hos din virksomhed – både ift. kompetencer og personlighed.

Kosmos kender allerede din nye medarbejder

Vi arbejder ud fra en rekrutteringsmodel med 10 trin, hvor vi analyserer kandidaterne ud fra dine kriterier. Dermed sikrer vi at kandidaten både passer til jobbet, men også til din virksomhed.

Lad os finde din vikar

Vi tilbyder vikariater uanset årsag og længde på arbejdsperiode, og vores aftaler er altid skræddersyet til dine specifikke behov. Ønsker du nye eller supplerende kompetencer, mere fleksibilitet i din medarbejderstab eller hjælp under orlov, sygdom, ferie m.m., så finder vi sammen frem til den løsning, der fungerer bedst for dig. For at kunne skræddersy den perfekte aftale, til netop din virksomheds behov, så sender vi, efter aftale, en af vores konsulenter ud til dig, da første skridt er at afdække, hvilken løsning der dækker dine behov bedst muligt. Dine kriterier noteres i vores system, og du vil derefter modtage en bekræftelse af aftalen på mail. Når aftalen er underskrevet, går vores konsulenter straks i gang med at finde den bedste vikar til dig.

En nem måde at nyde søgningsprocessen på

Vi tror på, at det skal være nemt at kunne finde fleksibel arbejdskraft. Vi ved at din tid er værdifuld, og at søgningen efter nye medarbejdere derfor skal være din tid værd. Kosmos gør det nemmere for dig at finde den rette arbejdskraft, så du ikke spilder tid og penge på løsninger, der ikke fungerer. Målet for os, er at gøre din søgen efter vikarer så nem og behagelig som muligt, så du hurtigere kan vende tilbage til det du brænder for. Lad os overtage processen, og fjerne den stress, der er ved at sidde med det selv. På den måde kan du trygt nyde at opgaven bliver løst af specialister indenfor branchen.

LYST TIL AT SAMARBEJDE?

Skal vi ringe dig op?