VVS REKRUTTERING

Rekruttering af din nye VVS’er er din sikre vej til en langsigtet løsning.

Hvornår skal du vælge en rekruttering frem for f.eks. vikariat? Dét skal du, når du søger en langsigtet løsning, som vil give dig en fagkyndig medarbejder, der samtidig passer ind i din virksomhed. Vi har et stærkt netværk af VVS’ere over hele landet, og leverer faglige eksperter uanset hvilket projekt, der er tale om.

FORDELENE VED AT VÆLGE VORES REKRUTTERING

- Du vil spare tid, og kan fokusere på dine andre arbejdsopgaver. Og dermed vil du også spare ressourser.
- Du mindsker risikoen for fejlrekruttering. En fejlrekruttering kan koste din virksomhed op til en halv million kroner fra søgningsprocessens start til en eventuel fyring af kandidaten.
- Du er sikret adgang til vores ekspertise og omfattende netværk. Arbejdsløsheden har ikke været så lav siden 2008, og de traditionelle jobopslag tiltrækker meget få (eller ingen) ansøgere. Vi har et veletableret netværk af dygtige arbejdsfolk inden for alle brancher, og vi kan hurtigt screene markedet for de kandidater, som søger lignende stillinger, eller vil være interesseret i jobskift.
- Du er sikret det bedste fagprofessionelle og personlige match. Vi ved at personlighed spiller en afgørende rolle i at etablere de mest velfungerende arbejdsforhold. Man kan være noget så dygtig til sit arbejde, men passer man ikke ind i resten af teamet, så holder samarbejdet ikke i længden. Den problematik kan vi forebygge gennem en rekruttering.
- Kyndig sparring og ubegrænset kontakt til vores rekrutteringsteam. Vores rekrutteringsteam er specialister i at vende enhver sten i deres søgen efter din nye tømrer, og de står til din rådighed fra processens start til opgaven er slut.

VVS VIKAR

Kosmos leverer også VVS vikarer til alle opgavetyper. Hvad end I vælger vores rekrutteringsløsning, eller hellere vil gå med vikariater, så leverer vi top-kvalificerede VVS’ere til hele landet. Så står du og skal dække dit periodevise behov for hjælp i belastningsperioder, eller har du brug for fagkyndige hænder til større projekter, så er vi også klar på at løse dit midlertidige bemandingsproblem.

Kosmos Recruitment Agency

Hos os er personlig og nærværende service vores fornemmeste opgave. Kosmos er et nytænkende rekrutteringsbureau, der vil tilbyde gennemskuelige og personlige løsninger på et marked, hvor kvantitet ofte vinder over kvalitet. Vi er kompromisløse med vores kvalitet, og så er vi dét bureau, som skaber værdi ved at finde de bedste fagprofessionelle og personlige match mellem virksomheder og kandidater.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores vikarløsninger, eller vores rekrutteringsproces? Ring direkte på telefon +45 93 30 21 12, og få kyndig vejledning af vores rekrutteringskonsulenter.